Elke zondag!*

vanaf 13:45

*uitzonderingen zie kalender
 
Hoeveel kost chiro?
De kostprijs van Chiro is 45 euro per jaar. Hiervan gaat 12 euro naar de verzekering van Chiro nationaal. De rest wordt gebruikt voor de wekelijkse drankjes en de afdelingskas. Het bedrag wordt in het begin van het jaar overgemaakt per overschrijving.
Is mijn kind verzekerd?
Ja, via Chiro nationaal hebben wij een ongevallen verzekering die lichamelijke schade, overlijden en blijvende invaliditeit dekt. Schade aan een bril wordt enkel gedekt als het gepaard gaat met een lichamelijk letsel. Meer info vind je op de site van Chiro nationaal. De leiders komen in het begin van het jaar rond op huisbezoek om de inschrijving te voltooien.
Mijn kind wil eens proeven van een chirozondag. Wat nu?
Dit kan elke zondag van het jaar. We verwachten de nieuwe leden op het gewone beginuur (13u 45 ) De eerste zondagen zijn ze automatisch verzekerd door Chiro nationaal. Omdat het uniform nogal redelijk duur is, moeten de leden geen uniform dragen de eerste zondagen. Pas als ze definitief hebben beslist om te blijven in de Chiro kan men overwegen een uniform aan te kopen. Meer info over de uniformen kan je vinden op onze uniformen pagina.
Minimum leeftijd
Het is pas echt zinvol om in groep met kinderen samen te spelen vanaf het eerste leerjaar. Kinderen krijgen in het eerste leerjaar heel wat vaardigheden mee, die van pas komen in de jeugdbeweging. Kinderen in de kleuterklas zijn dus nog niet toegelaten.